Aktiviteter

Tilbage til tjenestelisten. klik her

OBS

 

Rosenkransgruppen starter igen torsdag d. 31 august.

 

Liberal katolsk kirke er en sakramental kirke med et esoterisk syn på reinkarnation. karma og den menneskelige evolution

 

Meditation

og

studiegruppe

 

Som noget nyt har Maria Magdalenes kirke istedet for prædiken en kort meditation over enten dagens motto eller dagens tekst.

Dette er vi sikre på giver en mere levende og deltagende tjeneste og mellem ca. 14-15

er der studiegruppe hvor vi samtaler om den betydning vi oplever motto eller tekst har for os.

 

 

Rosenkransgruppe

 

 

 

Vi er nu i Maria Magdalenes kirke igen klar til at starte op igen i Rosenkransgruppen

 

torsdag d. 14. september kl. kl. 11 – 13.30

 

og herefter hver torsdag.

 

Sluttidspunkterne er ca. tidspunkter til at starte med, da vi nu har brug for en opstart i at bruge Rosenkransen.

 

Vi bruger den esoteriske eller 7-leddede rosenkrans, som udgangspunkt for det vi laver, og ikke den almindeligt kendte rosenkrans, der har 5 led.

 

Rosenkransen er tidligere blevet brugt i LKK, men det er længe siden, så vi er i gang med at vække en gammel energi, idet Tom Degenars, tidligere præsiderende biskop i Liberal Katolsk Kirke, og Birgit i en periode arbejdede meget tæt sammen om det feminine aspekt i kirken. En af de ting der blev arbejdet med, var en udvikling af nogle af bønnerne til rosenkransen.

Rosenkransen kan både bruges som en meditationsform og en forbøn eller begge dele, da man kan beslutte at tilegne en bøn serie, eller et led som det hedder, eller en Rosenkrans, til noget bestemt.

 

Birgit har brugt sommeren, dels til at færdiggøre ordlyden på Rosenkransen, dels at lave nogle enkelte Rosenkranse, som vil kunne lånes, indtil man får lavet sin egen, så vi kan komme i gang.

 

Planen er at vi starter med en lille velsignelsestjeneste: Visdomsmeditation, Rafaelstjeneste, og Det reserverede Sakramente, for dem der gerne vil modtage det.

 

Derefter vil der være kaffe/the og et stykke brød eller kage, hvorefter vi vil samtale lidt om emner, der relaterer til det vi laver – bøn – meditation – det hellige 7-tal – mm. - og samtidig vil vi arbejde med at lave vore egne Rosenkranse. Der er ankh kors på vej, som vil kunne købes til Rosenkransen.

 

Ca. Kl.13.00 vil vi igen gå ind i kirken for at bede Rosenkransen, så vi forlader stedet med dens energi.

 

Der vil til en start være lidt forklaringer, som forlænger tiden en anelse dog max til 13.30, men når vi er kommet rigtigt i gang vil vi være færdige omkring kl. 13.15.

 

Gruppen vil være åben og man kan deltage i det omfang man har lyst, tid og plads i sit liv. Man binder sig ikke til noget.

 

Der vil være nogle udgifter i forbindelse med dette arbejde. Dels i form af et engangsbeløb til anskaffelse af Rosenkransen, og nogle små udgifter til lys og materialer, de er endnu ikke fastlagt, men det vil være så alle kan være med. Ligeledes vil the/kaffe – kage koste 25 kr.

 

Jeg håber på at se rigtig mange af jer og siger derfor på glædeligt gensyn.

 

Der tages forbehold for ændringer af indhold, da gruppens arbejde lige nu er under udvikling.

Jeg håber på at se rigtig mange af jer og siger derfor på glædeligt gensyn.